2011. augusztus 18., csütörtök

Hüpp-hüpp, Postatrükk

Üdvözlök minden kedves régi és új látogatót! Egy fura véletlennek köszönhetően átlag öt-tíz fő körüli számmal megnövekedett a látogatottságunk, köszönhetően őhatalmassága Posta Pici Imre legújabb “kémbotrányának”. Ezúton szeretnénk megragadni az alkalmat és átnézni pár örök kérdést a lusta postaszopók számára, azoknak akik nem olvasták még EZEKET.

A postaimre.tk domain teljesen egyértelmű okokból erre a blogra lett irányítva. Ezt senki más nem tudja kivitelezni, kizárólag a domain tulajdonosa. Kevésbé hozzáértők számára nehéz és nem is fogom ezt itt elmagyarázni, de egy domain nem fog gazdát cserélni néhány nap alatt amennyiben erről az eladó és a vevő nem egyeznek meg. Tehát véletlenül nem került átirányításra a postaimre.tk, Posta keresztyén tényfeltáró honlapjáról erre a blogra és szintén nem véletlenül irányítja ide továbbra sem azt a maroknyi látogatót. Az átirányítást a domain gazdája –azaz Posta vagy valamelyik szopója- bármikor megváltoztathatná, visszairányíthatná a saját honlapjára. Valamilyen oknál fogva azonban mégsem teszi. Ennek több oka is valószínű. Egyfelől lehet, hogy összeveszett a domain-t kezelő szopójával és az ki akart tolni vele. Esetleg értékeli a hobbinkat és szeretné öttel több embernek megmutatni a blogunkat vagy pedig nagy, hangos kálváriát kíván rendezni és áldozatként feltüntetni magát. Utóbbi a legvalószínűbb, mint azt már megtette az állítólagos honlap lekapcsolásaival, melyet a kuruc.info-tól lesett el és kétes sikert könyvelhetett el vele. Legutóbbi ilyen trükkjei teljesen hatástalanok voltak, nyilván újítani kellett.

Érdekes tény került birtokunkba ezáltal az átirányítás által. Ez nem más mint egy kis betekintés Posta honlapjának valódi látogatottságába. Siralmas! Ahogyan azt eddig is tudtuk, hogy a számlálója a lapmegnyitásokat számlálja és alig írnak hozzá, alig ismerik vagy értékelik, ám ezt visszaigazolva látni sokkoló volt. Alig olvassák, alig kíváncsi rá valaki. Erre most Gerry a divatmagyar, raccsoló rendszergazda mondhatná, hogy a .tk csak “háccsókapu vót”, de ezt a siralmas látogatói számot elmismásolni nem tudja még ő sem. Posta kézzelfogható bizonyítékot akart szolgáltatni arra a minden alapot nélkülöző örök vágyára vonatkozóan, hogy őt megfigyelik és baszogatják, titkosszolgálati úton. Akinek esetleg nem gyanús, hogy a szolgálatok nem baszakodnak csak úgy, hanem hatékonyan dolgoznak és csak okkal, azoknak leeshet a simlisség azáltal, hogy nem fognak teljesen nyilvánvaló szabotázs akciót végrehajtani a semmiért. Mert humorérzékük az nincs. Posta viszont szaporítani kívánja a szopókat és a meglévők elkötelezettségét is mélyíteni szándékozik. Ha alaposabban megnézzük kettő-három esetben ez sikerült is. Nem érdemes ezen nevetni, mert Postánál ez is nagy eredmény. Ha csak két ember is elhiszi és komolyan veszi amit beszél, sok gonddal találják szembe magukat, melyeket korábbi értekezéseinkben már kifejtettünk bőségesen. Ha csak kettővel több embert használ ki, ha csak egynek a megtakarított pénzét csalja ki, ha csak egy maroknyi ember fordul be a hamis tényektől és vakul el, térül le a helyes megoldáshoz vezető útról, Posta már nyert. A maroknyi ember szűk környezetéből is eshetnek csapdába és Posta gondolkodásával ellentétben mi azt valljuk, hogy minden egyes lélekért kár.

Ennek szellemében bizonyítjuk nap mint nap, hogy Posta mekkora csaló, ezért derül fény általunk minden alkalommal arra, hogy mekkora szájhős, köpönyegforgató, kamuzó, hangember. Szintén kiviláglik az olvasó számára, hogy olykor (hetente többször)akut elmebaj nyilvánvaló jelei vehetőek ki azokból az égbekiáltó baromságokból amikről ír. A vérgejzírek és hullahegyek véletlenszerűen válogatott, logikátlan festései mindenre vallanak, csak normális emberre nem. Nem teszünk mi mást ezáltal, mint bemutatjuk az igazi arcát és némi humorral fűszerezve visszakapja azt a mocskolódást amit minden alap nélkül követ el nagyon sokszor, olyanokkal szemben, akiket mi szeretünk, tisztelünk. Ha közülük csak a Jobbikot emeljük ki, akkor érdemes megemlíteni miért is gyűlöli velejéig a pártot. Aki olvasta párszor, hogy miket magyaráz róluk, az tudja, mennyire dühös és mennyi mocskot képes minden bizonyíték nélkül kiköhögni. A harag oka abban áll, hogy nem lehetett a képviselő-jelöltje a Jobbiknak és ő mindazok ellenére meg volt lepődve ezen, hogy erősen bomlasztott és szabotálni akarta őket belülről.

Posta tehát a saját kilátástalan, hit nélküli meggyőződésein keresztül mocskolja és hamis színben tünteti fel a magyarországi helyzet nehéz körülményein változtatni akarókat. Ismeri a helyzetet, minden szervezésnek, összefogásnak a nehézségeit és ezeken keresztül vizionál kudarcot mikor még gyakorlatilag semmi nem is történt. Kibicként tapsikol és őrjöngve hancúrozik mikor valaki sikertelen, mert ezáltal nyer megkönnyebbülést a lelke, enyhül a saját kudarcai miatti fájdalom. Képzettsége ugyan van, de kézzelfogható eredményei, szakmai sikerei nincsenek. 42 évesen a munkaerőpiac szemétdombja felé tart. Szándéka sincs értéket teremteni, dolgozni. A gyarapodását másokon taposva képzeli el (ingyen betonoztatás, stb.). Három alkalommal nem húzta ki a cerkát időben, aminek a következményei minden nap kérnek enni és ez nem kis teher. Kiszámítható jövőt, versenyképes tudást biztosítani képtelen számukra. Azt a hatalmas házat felfűteni télen kész rémálom és az asszonyt sem lehet a végtelenségig hülyíteni a semmittevéssel. Mindez óriási stressz és teher napi szinten, amivel érthető módon nem boldogul. Posta letért az útról. Már nagyon régen. A lejtő mostanság ért a nagyon kellemetlen, már mondhatni zuhanó fázisba. Gonosz ember lévén, igyekszik minél több embert rántani magával ezen a lejtőn és a sötétségbe hajtani, persze mindezt az “ébresztés” álcája mögé bújva. Posta számára az az üdvözítő, az ad extra energiát, ott tud hatalomhoz jutni, ahol dugába dőlt sorsokat lát, határtalan kétségbeesést, depressziót, kilátástalan életeket. Olyanokat, mint az övé.

Mi mezei bloggerek vagyunk. Civilek, ha így jobban tetszik. Nincs annál emésztőbb és kegyetlenebb, mint amikor nem tudsz valamit, de nagyon kíváncsi vagy rá. Így vannak ezzel Postáék is, már ami a mi kilétünket illeti. Saját maguknak kitalálták, hogy mi vagyunk a Jobbik vezetősége és/vagy gonosz zsidók, ügynökök, maga a patás képviselői, mikor éppen milyen kedvükben vannak. Nos, annyira vagyunk mi a Jobbik vezetősége, amennyire Posta és csudálatos kormánya (MNFK) Magyarország üdvözítő megoldása. Valamint annyira vagyunk mi ügynökök, amennyire Kerecsen minden nap rendesen tisztálkodik (ezt halál biztosan ki mertem jelenteni, biztos forrásból). Zsidók is csak annyira volnánk, amennyire Posta szándékai tisztességesek, azaz semennyire. Mi sem komáljuk a cionizmust, mi is tisztában vagyunk mind a népszerű, mind a kevésbé népszerű összeesküvés-elméletekkel és tényekkel, tehát nem tartozunk a liberális holdudvarhoz sem. Hazafiak vagyunk. Bloggerek, ebben a megvilágításban. Egy maroknyi civil, akikkel Posta –a nagy kormányzó, a nemzeti bank aranykészletére pályázó rabló, az oroszok seggnyalója- nem képes mit kezdeni. Ha velünk nem képes, akkor mégis mire másra lenne? Olykor vakít, hogy mi szuper ingyen reklám vagyunk neki, de számtalanszor kitör belőle a kontrol nélküli totális düh és gyűlölet felénk. Mi vagyunk a veszedelem az üzleti vállalkozására. A nemzeti színű szalaggal átkötött, anarchiába csomagolt félrevezetésére.

Ha itt olvasol és nézelődsz, egy teljesen más megvilágításban láthatod Posta dolgait. Sokan ébredtek már fel és ismertek rá Posta igazi arcára. Ha nem tartozol azok közé, akiknek elsőre leesik a tantusz, ne csüggedj. Figyelj, gondolkodj, nézz szét itt is, ott is. Posta mindig felkínálja a cumit mindenkinek. A kérdés csupán az, hogy beveszed-e?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése