2011. augusztus 15., hétfő

Egy igazi Postaszopó



Mano112 ismét jelentkezett! Ezt a képet az egyik postaszopó e-mailjéből csípte el. Csak a gyengébbek kedvéért: A képen egy fekete gyarkoló ruhás férfi vagy nő látható amint egy AK47 társaságában pózol, amire Posta fényképe van ragasztva! Gondolom, hogy az erdőben rohangászás közben se felejtsék el mesterüket, vagy ki tudja milyen beteg okból!?



A gyakolatra meghívást kapott a teljes Magyarok Felelős Nemzeti Kormánya (MNFK) nevű, Posta Imre által kreált kamu szervezet (4 fő) és az összes postaszopó is. Azonban ketten tudtak elmenni, mert az egyik náthás lett, a másikkal meg nem fogott össze senki, nem dobták vele össze a benzinpénzt, a többi is talált kifogást, a maradék meg le se szarja, még szórólapozni sem képes. Csupán egy fegyverük volt, az is csak kölcsön, lőszer nélkül, így a másiknak csak a fényképezőgép jutott és fél délutánon keresztül bújócskáztak.



A gyakrolat célja egy a Jobbik vezetősége elleni merénylet volt, megbosszulandó, hogy nem kapott képviselő-jelölti státuszt Posta a pártban (!), még az országgyűlési választások előtt. Szintén a gyengébbeknek és a kezdő postaszopóknak: Posta azóta utálja a Jobbikot és azóta fúj, köp és harap, valamikor csak szóba kerül a párt. Ez az oka, semmi több! Gerinces egy féreg, mi?



1 megjegyzés:

  1. Mi van veled te Moto geci?
    Már nem szopod a zsidó faszát a jobbikodnak? Mégis Postának volt igaza? Vagy te is egy
    fasszopó cionista zsidó vagy.

    VálaszTörlés