2011. április 13., szerda

Opni jelentés: A szélhámos Posta Imre állapota romlik

Egy ideje már nem ragadtam tollat, ám ennek nyilvánvaló oka volt. Nem történt semmi, de tényleg szinte semmi Posta háza táján, ami említésre méltó lett volna. Egyszerűen képtelenek voltak bármit is felmutatni, ami említésre, közlésre méltó lett volna. A szó legszorosabb értelmében nem csináltak semmit! A támogatásokat persze továbbra is várják ezekben az eseménytelen napokban is. Mert veszélyben a CHF hitelek, csak éppen azt felejti el megemlíteni, hogy éppen kié? Kerecsen Zsófikáé vagy az övé? Tudjuk, hogy mindkettőé, csak költői kérdés volt.

Posta a kertészkedésre hivatkozva sokat van távol manapság. Az érintetlen kertet elnézve, ez elég gyatra kifogás. A távollét oka sokkal valószínűbb, hogy a kifogyott lőszer. Kimerült a Posta gépezet, kevesebb baromságot tud már kitalálni, amit vénásan adagolhat a híveknek. Az otthoni teendők is szaporodnak és Veránál is egyre nehezebb kibúvót találnia a semmittevésre. A mágikus 11 hűséges hozzászólója persze viszi tovább a céget és ír szakadatlanul. A témához ragaszkodni persze három hozzászólásnál tovább egyik sem tud és csak ömlik a végtelen balgaság és egymás fenekének nyaldosása zajlik. Vetőmagok és receptek cserélődnek, illetve soha nem látott mennyiségű UFO anyaggal találkoztunk. Ez azért megér annyit, hogy utaljunk minden hónapban egy húszast, nem? Adómentesen! Mármint Postának, hiszen küldők java már megadózott belőle egyszer. Vagy kétszer. Ezek a hozzászólók egyébként roppant tehetséges, idő-milliomos emberek. Náluk már az is erény, ha némelyik tud helyesen írni! Ő közülük már akár egy új admin is kikerülhet, ha utal is mellé persze rendszeresen.

Felreppent a kérdés az elmúlt időszakban, hogy miért nem szerveződnek baráti körré, egyesületté, vagy bármilyen hivatalos, szervezett formába!? Próbálták páran elmismásolni a dolgot, lenyugtatni az illetőt, de nem kapott kielégítő választ. A valóságban már régen szervezett formában működik a szakkör. Versus-Duo Kft. a neve. Kis naivak. Komolyan azt hitték, hogy Postának nincs meg a mosoda, mindenféle adományhoz, lejmoláshoz? A kft. tevékenységi köre olyan széles, hogy belefárad az ember mire végigér a listán. Gondolhatnánk Posta mindenhez ért, nyilván maga is így magyarázná ezt. A tevékenységek között ott a gyógyszerkészítés is, így az adagolt hallucinogének a honlapján keresztül nyilván egy kísérleti stádiumban lévő drog tesztjei. Felesége és a nagy hadúr maga a kft. tagjai. Mérlegüket megvizsgálni nem éppen egy kimerítő mutatvány. Nem nagyon használták ki a kínálkozó lehetőségeket és hibák sora található, amire a NAV ugrana, mint Kerecsen a befőttesüvegre. Amennyiben lesz is részük átvizsgálásban, azzal Postának tesznek szívességet, ugyanis eljátszhatja a mártírt, akit a gonosz zsidó adóhivatal szándékosan kínoz.

Kerecsen is benne a pácban nyakig. A pénzhez jutás igazi művésze. Nem elég, hogy kiharcolta az osztozkodást Postával a befolyt alamizsnán (ennyit arról, hogy mire fordítják a pénzt) még másoktól is kéreget rendesen. Szerintem rekord értékű mutatvány 3x30 ezer forintot elkérni három különböző személytől autójavíttatásra és közben ingyen megcsináltatni a kocsit a negyedikkel, szintén rászorultsági alapon. Az elszámolás, visszafizetés természetesen azóta sem történt meg és nem is fog. Hiszen ez a haza érdeke! A pofátlanságok sora korántsem teljes, de minden történet vége ugyanaz. Valaki megrövidül pénzzel és a pofátlanság mértéke is hasonló. Mind Posta, mind Kerecsen imádnak mindent. Mindent ami mozdítható és ketten elbírják. Okot mindig találnak rá, hogy egy adott tárgyat, konkrét összeget miért adjanak nekik oda térítésmentesen. A nemzet javát szolgálják vele! A naivak, becsapottak sora egyre hosszabb és a kéz lassan vissza fog ütni elkerülhetetlenül. Nem csoda ez és még érthető is. Nyilván tudja Posta, hogy nem húzza már sokáig. Azt is beláthatta ennyi idő után, hogy értelme sem nagyon van annak amit csinál. Így a hátralévő időben megpróbálja a lehető legtöbbet kicsavarni mindenből és mindenkiből. Szakítani amit és amennyit csak lehet, bármi áron. Hiszen ha eljön a vég, nincs más neki hátra, csak amit össze tudott kaparni. Ehhez pedig nyomulni kell pofátlanul! Nem számít kit és mennyivel, csak megrövidíthessen. Semmi sem szent, hiszen a lét a tét! Ahogy az utolsó lépcsőn is lebukott, úgyse fog mellette állni senki sem, hát miért is lenne most ő tekintettel bárkire, mikor szélhámoskodni kell? Kerecsen esete nem ennyire speciális, neki az egész élete erről szólhatott, csak most talált egy játszó pajtást, aki nevet adott a gyereknek (nemzetmentés) és ezzel a névvel jobban fest a csalás, az élősködés.

Fegyvernemet kényszerült váltani az utóbbi időben, részben a megváltozott körülményeinek köszönhetően, részben pedig a blog aknamunkájának áldott hatásai miatt. Sokkal szűkebb az arc, megfontol mindent és kínosan ügyel valamennyi híve is, hogy ne mondjon égbekiáltó baromságot. Értékeljük az igyekezetüket, azonban az ilyen hatalmas energia befektetés után keletkező baromságok is betöltenének húsz másik blogot is. A látogatottságuk drasztikusan csökken, a hozzászólások mennyisége és minősége stagnál, a témák kopottak, közhelyesek. Az a maradék eredetiség is hiányzik, ami egy éve még jelen volt. Ha valaki beleolvas egy bulvár lap internetes fórumába, emelkedettebb légkörben és témák között találja magát, az emberi minőségről nem is beszélve. A megváltozott magánélet és a honlap haldoklása, mind indokolttá teszi a váltást, a még gátlástalanabb kurválkodást a pénzért a támogatókon keresztül.

Posta saját elmondása szerint nem szeret nemzeti eseményeket látogatni. Nem tudja miért, de rossz érzése van tőlük. Tudjuk az okát. Távolmaradásával igyekszik elodázni a pofán verést. Egyszerűen gyáva kimenni egy ilyen eseményre. De egyáltalán emberek közé is. Undorodik, utálja őket. Szeret viszont előadásokat tartani, amik növekvő számában biztosak lehetünk. Ott mehet körbe a befőttes üveg és a konkrét lehúzás is. Eddig gyakorlatilag zavartalanul megtehette, semmi nem akadályozta ebben. Eddig! A légkör mindig baráti volt, hagyták szónokolni, plusszosan ért haza a lejmolt pénzzel, lehetett osztozni, betömni az éhes szájakat. Lehet már blu-rayt is nézni és úgy egyáltalán kerek volt minden. Leszámítva persze pár malőrt, mikor alig maroknyian jelentek meg, de összességében ment a szekér. A szűkös téli hónapok viszont kikényszerítik, hogy megújult lendülettel vessék bele magukat és havi két előadást ki kell erőszakolniuk bármi áron, ha életben akarnak maradni. A következő tél is hosszú lesz és hideg, illetve az igények csak növekszenek odahaza. A „nemzetmentésre” persze nem jut, de hogy is jutna? Azt nem Posta végzi, aki meg bedől… Így járt! Egész egyszerűen a napi betevő múlik az adományokon! Egyszerű és rövid történet. Még jobb: Kizárólag Posta és Kerecsen napi betevője. Ha így halad még beltaggá válik a Versus-Duo Kft.-ben.

A szántó-vető paraszt imidzs is a múlté már, a hívek közül is egyre többen szedik a sátorfát, nem marad más, mint az utolsó nagy menet, ahol mindent hozni kell, különben semmi nem marad. Ehhez a megújult harcmodorhoz nekünk is változtatni, idomulni kell. A felhívások sora fogja terjeszteni a szélhámosok módszereit és a védekezést ellenük. Mindent és mindenkit tudatunk róla, hogy mekkora csalásról van itt szó. Ingyen reklámot akar az OPNI szökevény? Megkapja! Ebben az egyben biztosak lehetünk. Ha ebből bármi előnye származik, akkor megérdemli!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése