2011. április 25., hétfő

Gyaur írt Kínának :)

gyaur 2011 04 25 ¦ 19:04:11
kincses: mekkora f@sz vagy te! Én folyamatosan teszek, de egy fecske a néhány kitalált és hatásos ötletével nem csinál nyarat b@zdmeg, és ezt nem fogja itt fel senki! Írtam Kínának is az összes minisztérumnak, 2 napra rá fellegivel készítettek egy interjút arról, amiket leírtam. Na? Ez csak egy

A mai nap nem volt semmi, sok tekintetben! Ma volt átkozás, jóslás, halál, fejfájás, orosz bérgyilkosok, de ez... Mindent visz nálam! :) Gyaur tesz, mert írt Kínának és minden miniszternek. Hmm!

Amúgy legyen bármekkora egy gusztustalan ringyó ez a Gyaur, mégis egy valós problémát feszeget ma a fórumjukon. A Postától való elfordulás mindenkori okát -a tétlenséget- ecseteli. Mi erre csak annyit tudunk feleni már, hogy: Jó reggelt kívánunk! Eddig hol teccet' lenni?

Valóban, Posta és könyezete semmit, de az ég világon semmit nem tesz. Nevezhetjük ezt lustaságnak, szemfényvesztésnek, tehetetlenségnek, ámításnak, bárminek, mert a vége ugyanaz. Postának halvány lila gőze sincs róla, hogy mit kellene tenni és súlytalan kis senki ahhoz, hogy tegyen bármit is. Mindenkit elüldözött maga mellől, aki valaha is szóba állt vele és nem futja neki másra, mint egy közeli apokaliptikus háború utáni állapotról álmodozni, bővítenie a halál listáját és beszedni a vámot a hiszékeny adakozóktól.

Beszél a vak világba, nem kínál megoldást, nem mutat alternatívát, nem tesz semmit, csak kiéli perverz, grafomán hajlamait. Gyaur elindult az ébredés útján és reméljük, hogy két zsidó csecsemő elfogyasztása közötti percekben észbe kap Postát és díszes madárkáit illetően!

Nem ő lenne az első és nem is az utolsó...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése