2011. július 29., péntek

Postaszopók vs. Bloggerek


A hardcore postafos olvasók még biztosan emlékeznek arra a bejegyzésre ahol bemutattuk a különbséget a postaszopók és a bloggerek között, kevésbé gyönyörű és gyönyörű hölgyek segítségével. Mivel elég érdekes kontrasztot hordoznak magukban a szopók a társadalom egészséges tagjaihoz képest, ezért igyekszünk alkalmanként bemutatni azt.

A kép bal fele a kormányzó-jelölt egyik előadásán készült. A többi 14 megjelent éppen szenteltvízzel locsoltatta magát és adakoztak, ez a hölgy viszont a kényelmesebb megfigyelői státuszt preferálta. Tudósítói forrásaink szerint Vera látható a képen mint beépített, előre telepített közönség, ám minden kétséget kizáró bizonyítékok hiányában nem tudjuk megerősíteni ezt az információt (Ebben is különbözünk Postától).

A kép jobb fele pedig Mr. Moto születésnapi partijának a főpróbáján készült. A többi parti fotó szigorúan bizalmas. Legalább 69 évre titkosítva! :)

Érdekes véletlen, hogy mindkét hölgy kettő széket használ testsúlya elosztására és a művészies megoldás mindkét esetben szemet szúr! Külön figyelmet érdemel a székek típusainak gondos megválasztása és a jól láthatóan előre pontosan megtervezett és kimért távolság a székek között. Mindkét esetben komoly reklám ez a székek gyártóinak, ugyanis fokozott terhelésnek voltak kitéve. A kép jobb oldalán található székek a partin megfelelően sokoldalúan kerültek tesztelésre és a kültéri körülmények között is állták a sarat.

Elsőre könnyen egyformának tűnhet a két kép a felületes szemlélődőnek, ám érdemes beletenni azt a kis plusz energiát ami a különbségek felfedezéséhez szükséges. Nem több ez az energiamenyiség annál mint ami ahhoz kell, hogy feltűnjön Posta szélhámossága és a postaszopók sorstalansága.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése