2011. június 18., szombat

TMRSZ vélemények a TÖRPÉ-ről


avatarposta a maszatos
0
Posta Imre mondjuk ki nyíltan az a tipusu ember ai más fa@val veri a csallánt. Ha valaki mosados ügynök, akkor ő biztosan az.

Nézzétek csak meg, hogy semmi bántódása nem esik neki, és egyebet sem tud, mint mocskolódni.

Ha Szima Juditot is betámadta, annak az az oka, hogy parancsa van rá azoktól, akiket állítólag ő ugy utál, és nem átalja örökké hergelni a többieket, hogy aztán jelenthessen és a magyarokra pedig rámásszanak.

Posta is ráakart telepedni a tettrekészekre, de falakba ütközött.

Szóval vigyázzatok, mert jön posta és viszi a postát a maszatos ügynök.
avatareresszétek le a biciklijét:-)
0
Posta Imrére kár lenne szót is vesztegetni, ha nem rugózna állandóan azon, hogy hogyan bomlassza a TMRSZ egységét és erejét. Láthatóan nincs belelátása a TMRSZ-nél folyó dolgokba és ez feltűnő módon, láthatóan bosszantja őt.

Posta Imre vagy kretén, vagy egy szarkeverő provokátor. Hosszú ideje megy már a honlapja, ahová regisztrálnak a hozzászólók. El kell olvasni a hozzászólások regisztrációját, ahol a szájkaratés expszichológus állandóan sortüzekről álmodozik, állandóan összeesküvésekről beszél és a "holnap egészen biztosan kitörő polgárháborúra" vagy egészen biztosan kitörő "rendszerek közötti háború" esetére helyezi kilátásba hogy éppen majd ki lesz sorfalhoz állítva. Majd ő eldönti ki fog sorfal előtt állni, és majd ő megmondja, hogy kit kell "legéppuskázni".

Nos, ha ez az ember történetesen egy egyszerű állampolgár lenne, akkor a közösség tagjai elleni erőszak sorozatban elkövetett bűncselekményei megvalósítása miatt kb 200 rendbeli alkalma miatt lehetett volna eljárást indítani ellene, akár 8 napon belüli ítélet meghozatalával.

Posta Imrének azonban a haja szála sem görbül és a sok naiv nála regisztráló ezt az eccerű tényt nem képes értékén kezelni. Pedig ez a rém egyszerű TÉNY nagyon világos és okszerű magyarázatra enged következtetni.
AKi értelmes az önállóan is meg tudja ezt válaszolni. Az az ötven, legfeljebb 100 rendszeres hozzászóló pedig, akinek tele van a hócipője a rendszerrel, de hisz ennek az alaknak az uszító provokációiban, miközben érdekes módon semmi baja nem történik, miközben Szimát állítólagos "számokkal alátámasztott" feljelentés miatt kommandósok hada fogja el, állítólagos milliós értékre elkövetett "hűtlen kezelés" miatt.

Posta Imre provokál folyamatosan. A TMRSZ vonatkozásában előszeretettel provokál hónapok óta. Régebben itt ugrált és hőzöngött, majd amikor a faszságai miatt eltakarították a TMRSZ lapjáról, akkor a saját honlapján folytatja.
Posta Imre vagy kretén, vagy provokátor. Ha kretén akkor taktikai érzéke nulla, stratégiai készsége pedig mínusz nyolc.

AZonban Posta Imre anno az "átkosban" a Szovjetunióban végzett, ott katonai, kiképzést kapott, több nyelven beszélő diplomás ember, amit ha szintén tényként veszünk figyelembe csökken annak az esélye, hogy kretén lenne, bár nem kizárt.

Ez az ember már alakított kormányt, már kivégzett több ezer "hazaáruló" rendőrt, minden bokorban ellenségeket, provokátorokat és beépített moszados provokátorokat sejt.
Vannak is ilyenek, de láthatóan neki éppen annak a TMRSZ háza táján van aktuális keresnivalója, amely jelenleg az egyetlen szókimondó, a munkavállalókért kiálló és saját egzisztenciáját is kockáztató vezetővel rendelkezik, aki mellett egy emberként állnak ki a TMRSZ tagjai. Sajnos vannak akik időként felülnek a provokációknak és hisznek ennek a jobb sorsra érdemes embernek az uszításaiban, akinek - mondom mégegyszer - a hatalom részéről eddig a haja szála sem görbült!!!

Nos akkor ki is a provokátor, kérdezem mégegyszer.

Aki hisz neki és regisztrál a honlapján, az ne csodálkozzon, ha valahol már van egy szép kis dossziéja a valós adataival és a hozzászólásaival:-)

: Posta Imre kerékpárjából ki kell tekerni a szelepet és le kell engedni a kereket, hogy pattanjon át egy másik biciklire és ott tekerje az idiótaságait. Egyébként pedig egy pillanatra sem szabad őt komolyan venni. Egy vicces, komolytalan ember fizikai valóságában,viszont egy olyan ember, akinek sötét gondolatai és provokációi miatt nem szabad őt félvállról venni, mert egészen biztos helyről tudom, hogy olyanok állnak mögötte akik nem fogják magukat előtérbe tolni, és akiknek POsta Imre szállítja az információkat. Egyre kevesebbet, egyre soványabbat, egyre hiteltelenebbet. Dörömböl a TMRSZ ajtaján, hogy engedjék be, de azok információim szerint csak kiröhögik őt. És ez nem tetszik Posta úrnak, a megbízói egyre türelmetlenebbek. Posta úr pedig emiatt egyre idegesebb és egyre inkább próbál minden irányból befurakodni, ami persze nem sikerül neki.

Na. Csak ennyit szerettem volna véleményként leírni erről a POsta Imre nevű emberkéről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése