2011. május 26., csütörtök

Túl a csúcson!

Tegnap több ismerősöm is gratulált, hogy a blog a csúcsra ért. Soha ennyire nem léptünk még a tyúkszemére a Posta szektának és soha ennyire nem vették még a bátorságot, hogy elismerjék munkánk fontosságát és eredményességét. Óvatosságra és figyelemre hívtam őket, ugyanis ez csak az első lépcsőfok teteje még!

Kezdjük talán azzal, hogyan is néz ki a mi megítélésünk a szekta szemében. Szerintük mi a Jobbikhoz tartozunk, egyesek szerint mi vagyunk annak vezetése. Már tucatszor lebuktattak minket, ezt hetente kétszer ismétlik és mindannyiszor őszinte örömtáncot járnak akárcsak az első alkalomnál. A sor hosszú, vagyunk mi még emellett az összes létező titkosszolgálat bérencei, műveltségük hiányosságai folytán ezek kimerülnek általában az NBH (apró részlet, hogy már más a neve), KBH (sic!) és a MOSSAD szolgálatok szapora ismételgetéseivel. Kár, mert én igazán szeretnék néha SIS vagy bármelyik G2 ügynöke is lenni, de sajnos ezt nem kapom meg tőlük. Kegyetlenek!

Olykor ez a politikai-titkosszolgálati kettős jelenlét megzavarja őket, ám többségében egyetértenek abban, hogy a Jobbik az zsidó párt (jajj!) és persze tele van ügynökökkel is, így már kész is az elméletük, ami helyre tette a korábbi ellentmondásaikat velünk szemben. Így gyárt elméletet és kategorizál, ítél és ítél el a Posta szekta! Miért szektázok? Nem illik a képbe? Dehogynem! Nézzük csak át a szekták jellemzőit! Tökéletesen ráillik arra, amit Posta csinál, leszámítva, hogy javarészt internetes keretek között, azaz kiszakadni talán egyszerűbb elméletben, ám itt is van egy érdekes csavar. Ha valaki beregisztrál hozzá és elkezd aktívan írogatni, az IP címét nem rejtheti el, mert rögtön felelősségre vonják és kitiltják. A kezdő versenyző így igyekszik minél több jelentéktelennek látszó magánéleti részletet elárulva bizonyítani, hogy ő nem takargat semmit. Így aztán közkinccsé válik minden információ róla, akár még a lakcíme is, mert egyes agresszív szekta tagok minden áron virágmagokat akarnak majd neki küldeni, pusztán jó szándékból és így már bele is mászott a csapdába. Kikerülhet tehát látszólag egyszerűen bárki a szekta karmaiból, akár úgy, hogy önként nem ír többet, akár úgy, hogy kitiltják, mert gondolkozni mert, ám utána nem hallunk többet róluk, elképzelni tudjuk csak, hogy mik történhetnek. Mivel a kilépés –legyen az önkéntes vagy kényszerű- együtt jár azzal is, hogy nem érkezik több utalás a szektavezér ( és/vagy a Versus-Duo Kft.) felé, ezért mindenképpen érzékenyen érinti az egyébként is szapora fluktuáció a szektát. Ismerve Posta agresszív, olykor véresen kegyetlen, népirtásra bíztató írásait, nem nehéz elképzelni, ahogyan cowboy kalapos szolgája a Véderő pár aktív harcosával együtt, felfegyverkezve meglátogatja a már nem aktív, egykori szektatagot és fenyegetéssel, erőszakkal, további egyszeri vagy folyamatos befizetésekre kényszerítik a szekta számlájára, vagy készpénzben, értéktárgyakban mutathat hűséget (értsd: felelősséget a haza iránt!) a szekta felé.

Szegedi Csanád második erdélyi iroda nyitása lehetett talán az ötletadója annak, hogy Posta is elkezdjen előadásokat szerveztetni Erdélybe. A különbség csak a szándékban van, mert míg Szegedi Csanád segítő kezet igyekszik nyújtani, addig Posta vadászterületnek, szűz prédának és a lehúzások, kunyerálások érintetlen dzsungelének tekinti Erdélyt. Már az elmúlt néhány előadása amiket nagy kínnal, keservvel sikerült neki összehozni sem váltották be a hozzáfűzött reményeket (forintokat). Kezdve az emlékezetes szekszárdi előadással, ahol szintén csak maroknyian voltak jelen (abból 5-en mi voltunk) és haladva tovább a megpróbáltatásokkal teli erdélyi előadásokig, amelyek igen erősen ráfizetésesek voltak, amit Varjú Vera (a Posta gádzsi) nagyon nem szeret! Posta elmondása szerint, legalább a benzinnek meg kell térülnie, akkor Vera már csak keveset reklamál. Nos korábban ez kimerülhetett fél millió forint pluszban is egy hónapban akár, de az utóbbi időben, főleg az erdélyi utak után, ez nem így történt. Kapott még ajándékba egy érdekes, különleges meglepetés ajándékot is székely barátainktól egy rádióműsor keretében, ahol kendőzetlenül elmondják róla a véleményüket és tőlünk teljesen függetlenül, ugyanazt a diagnózist állították fel róla, mint szinte mindenki. Ez a rádióműsor lehetett az utolsó csepp a pohárban, mert minden jel szerint eltörött a mécses Postánál és a szektánál.

Eddig nem is volt szabad blogunkat megemlíteni az oldalán, ha bárki megtette, már kapta is privát üzenetben a figyelmeztetést. Mára azonban már maga Posta ír rólunk. De nem sértődötten, hanem hasznosként beállítva minket ismét. Eljátszotta a hattyú halálát, kétszer is elérhetetlenné téve honlapját. Ez a régi trükk sikeresnek is bizonyult, hiszen a szekta tagjai mind 1-2 hónapja tagok csupán –elhisznek mindent- és szintén ennyi idő múlva már nyomuk sem lesz és helyüket mások veszik át. Pénztárcájuk őrzi majd csupán hosszú ideig eme eltévelyedésük emlékét. Posta rágalomról, becsületsértésről és támadásról beszél velünk kapcsolatban, pont arról, amit ő csinál amióta csak feltűnt a színen. A blog szerkesztői a kezdetek-kezdetén tudatták vele, hogy ugyanazt fogja visszakapni amit ad, ha nem változtat a mocskos stílusán, a Jobbik alaptalan mocskolásán és az ártatlan emberek megvezetésén, kifosztásán. Erre most áldozatként igyekszik bemutatni magát (mindjárt telesírok egy csomag zsebkendőt) és azzal igyekszik bizonyítani bűnösségünket, hogy nem az MSZP-t támadjuk (sic!). Erre már utaltam korábbi írásaimban, nem is mennék bele, de jelzés értékű, hogy sokadik alkalommal kényszerül már magyarázkodásra és már a régi szélhámos csúsztatására sem futja energiája –miszerint mindenki „Moto”- mert annyi oldalról kapja a pofonokat, hogy azt már senki nem hiszi el, hogy egy ember műve. Így már csak a szimpla „Mindenki hülye” ítélet születik a másként gondolkozók (értsd: nem ért egyet, nem akar adakozni) felett.

Felmérgelődött a szektavezér és puszta véletlen okán ránk szabadult egyik vérebe, Magneto (Kásler Árpád aka Kasar, gyulai kolbász lakos a csilliárd dolláros hűtőmágnes nemzetközileg elismert feltalálója, aki napi szinten tárgyal nagyhatalmakkal, ez idáig eredménytelenül) aki egy fél évvel ezelőtti blog bejegyzés ürügyén igyekszik sok pénzt beleölni saját maga lejáratásába. Sorstalan Árpád barátunk és a mi levelezésünk olvasható a blogon, kellemes napközbeni felüdülést biztosítva a humorra éhezőknek. Árpád szerint mi minden kétséget kizáróan becsületsértést követtünk el ellene és bizonyítékul az „ügyvéd barátja” által neki küldött e-mail-t lobogtatta nekünk, ami rengeteg sebből vérzik, a hülye is látja, hogy kamu. Nos, helyén kezeljük az ilyen idiótákat és nevetünk rajta. De ez nem elég neki, most Velorex blogján keresztül üzen nekünk, mintha itt nem tudna és kezdi el jól láthatóan kétségbeesett vergődését. Mivel belátta, hogy a jogi út eredményessége kizárt, elhatározta, hogy minden országgyűlési képviselőnek elküldi (várom!) az általa megfogalmazott levelet (szerencsétlen dolog ez, mert helyesen írni, fogalmazni nem tud) és a gyámhatóságtól (?) kezdve, mindenkihez eljuttatja blogunk bejegyzéseit, kérdőre vonja a Jobbikot és nem nyugszik amíg mi létezünk. Elmondása alapján ő férfi (sic!) és nagyon kitartó, egy öszvér makacssága hozzá képest kis kutya pöcse és harca indokául azt hozta fel, hogy a fia (szerencsétlen kölök) ha majd megkérdezi őt, hogy miért hagyta magát mocskolni általunk, akkor büszkén akar a szemébe nézni és azt mondani: Tehetetlen voltam és megérdemeltem! Nem hagytam! Szerinte, akiket ő mocskol és mocskolt azoknak nincsenek gyermekei. Eszébe juthatna, hogy vajon mások miért nem törődnek az ő és mások mocskolódásaival? Egyáltalán, vajon miért nem törődik senki (rajtunk kívül persze) Postával, a szektájával és a mocskolódásaival? Mert nincs gyerekük? Nem, nem azért!

Kívánunk Árpádnak sok erőt és kitartást a bénáskodáshoz, amit a nagyhatalmakkal napi szinten történő két tárgyalás között érdekünkben elkövet. A kelleténél többet nem fogunk vele foglalkozni, azt megígérjük. Nyilván az a célja, hogy valaki nagyon sokat foglalkozzon vele, ha így folytatja, nevetni biztosan nagyon sokan fognak rajta. Bayer Zsolt gépelési tehetségét is igénybe igyekszik majd venni és a Szentkorona Rádiót és a Kurucot (?) is bele igyekszik majd vonni a játékába. Árpika! Készülj fel a válaszmentes szép napokra! Más félelmetes neveket is felsorolt, amiktől be kellene tojnia mindenkinek: ORFK és ügyészség! Ugye milyen komolyan hangzik? Nem tudom honnan kölcsönzi Árpi ezt a magabiztosságot, de jól áll neki! Kívánjuk, hogy öljön minél több pénzt saját maga lejáratásába és mi úriemberek módjára nem kívánunk neki rosszat, csak nevetünk rajta!

Zárásképpen érdemes pár dolgot megemlíteni. Minden politikai és titkosszolgálati hátterünk Posta Imre agyszüleménye és a szekta tagok nyomozgatásainak eredménye. Mi ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem szoktuk. Nekik? Olyan kár lenne. Mi bloggerek vagyunk! Bloggerek, akik kiállunk magunkért és másokért, saját belátásunk alapján. Postáék még azt sem tudják, hogy melyikünk fiú vagy lány, nem hogy közelebbi bizonyosságuk lenne bármiről is velünk kapcsolatban. Ezen egy rendőrség vagy bárki más sem fog tudni változtatni, mivel semmi törvénybeütköző dolgot sem követünk el. Az alapja az egész ki-kicsoda mizériának nem más, minthogy Posta képtelen feldolgozni, hogy egy maréknyi, mezei blogger ilyen kitartóan képes folyamatosan lerántani a leplet a szélhámoskodásairól és tehetetlenségét igazolandó vetít ki ránk mindenféle téves képeket. Mindezek ellenére vagyunk akik vagyunk, kizárólag a mi szándékainkon múlik, hogy felfedjük-e magunkat vagy sem (mindenki tudja kik vagyunk) és az is, hogy mit teszünk és meddig. Irányelveink a napnál is világosabbak. A blog magáért beszél. Minden ilyen irányú megmozdulás, ennyire felkorbácsolt indulatok és tehetetlen vergődés nem más, mint eredményességünk megerősítése és munkánk dicsérte!

További hasznos olvasást és nevetést kívánok minden kedves olvasónknak!

Szebb Jövőt!

Mirkó Előd (vagy amit akartok)

Ui.: Becsületsértés gyanúját megalapozó kijelentés következik: Kásler Árpád úgy ír mint egy debil, idióta barom! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése