2010. december 29., szerda

Íme "kasar" fedőnevű postaszopógép

Kasar
Véresszájú, félelmetes hazafi. Csáknoriszkettő. Ő találta fel a 3 trilliárd dollár értékű hasztalan, senkit se érdeklő, semmire se való hűtőmágneskütyüt, de a langyosviz feltalálásában is nagy szerepe volt. Csak nagyhatalmakkal tárgyal, zsidót eszik reggelire és cigányvért iszik reggeltől estig.. A postafoson ő írja a legvérgejzíresebb kommenteket. Félelmetes harcos.  Arca akkora, hogy még posta imre is tanulhatna tőle.
Igazi postaszopó. Magyarul: "Szopni született". Érzékibb, mint bárki más. Puha a szája, és mindent tud a farkadról. Úgy szívja, mint egy folyondár. Alap, hogy lenyeli. Még a sejtjeidet is birtokolni akarja. Imád szopni és, ha téged választ párjául, nem csak biztonságban és jómódban élhetsz mellette, de minden reggel, még kakasszó előtt az utolsó cseppig mindened kiszívja. 
Fő jellemzői: Vérvörös tekintet, félelmetes arc, csáknoriszszakáll és szopósszáj. Intim mérete: 9, azaz kilenc cm. (ettől van kisebbségi komplexusa és azért játssza a nagy hazafit. Hülye és buta, mint a segg.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése