2010. november 10., szerda

Belabatyo Vs kerecsen & Kormányzó úr

hyypia hsz-t nem raktam ide, mert a betű karakterei miatt olvashatatlan, de pont arról beszél, mint Belabatyo. Természetesen a postafoson nem lehet tényekkel érvelni, mert a 2 nyomi MFNK-s fő fő tökömtuggya má kik ( kormányzó, vagy császár) máris támad és, ha 2-t szólsz, már repülsz is.
kerecsen csicska!
Látod... csak egy kis hazudozós, csúsztatós kis buznyák vagy!
A parlamenti közvetítéseket több, mint másfél millióan látták ezelőtt egy hónappal http://kuruc.info/r/21/67045/ azóta viszont már átléptük a 2 milliós látogatottságot. Nem beszélve a jobbik média videóiról, ami közel 6 milliós nézettséggel bír és már meg sem említve a többi majd 40 más egyéb jobbikos csatornáinkat, ami megint csak majd ugyanennyi nézettséggel bír. Szóval te kis maki adminka, csak a hazudozás az életed, rosszabb vagy mint a Heti válasz, vagy a 168 óra. De jó kutyája vagy Imrének, tudod mi  így fogadtunk el téged, ne is változz meg. Imrének kellenek a buta csicskák, mert még sok betonozás van a háza körül.  Amúgy meg mit ugatsz te kutya az adófizetők pénzéről?? Mikor fizettél te valaha adót? Vagy Imre gazdád mikor fizetett be bármit is?? Szóval pofád lapos, te bolhás! Helyedre! Rossz kutya!
Neked Imre pedig Vona Gábor ÚR, nem pedig zazri! Kis törpe vagy te ahhoz, hogy egyáltalán a mosatlan büdös pofáddal szádra merd venni bármelyik jobbikos politikust. Kicsi csíra, bújj vissza anyád segglyukába és ott okoskodj a bélférgekkel. az a te szinted!
És most lássunk 2 véleményt rólatok. Nemrég még ők is a postafoson írkáltak, de már ők sem eszik a ratyi dumádat Imjjuszka! Lassan annyi rajongód lesz, mint az agyad mérete. NULLA!
Nah Imruszka! Szopol-e? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése